مرجع کامل طرح های گرافیکی و پروژه های دانشجویی

مقاله های دانشجویی و دانش آموزی ، پاورپوینت و اسلاید ، تحقیق ، فایلهای گرافیکی( هر آنچه درباره پروژه های و تحقیقات خود می خواهید فقط در قسمت جستجو مطلب مورد نظر خود را وارد کنید )

مرجع کامل طرح های گرافیکی و پروژه های دانشجویی

مقاله های دانشجویی و دانش آموزی ، پاورپوینت و اسلاید ، تحقیق ، فایلهای گرافیکی( هر آنچه درباره پروژه های و تحقیقات خود می خواهید فقط در قسمت جستجو مطلب مورد نظر خود را وارد کنید )

دانلود مقاله کمبود مس

عناصر معدنی 52 درصد وزن بدن جانوران را تشکیل می دهند که 75 درصد از این میزان در استخوانها متمرکز میباشد اکثر عناصر معدنی طبیعت در بدن یافت شده اند و وجود آنها در غذا ضروری می باشد تعداد 16 عنصر از مواد معدنی در متابولسیم بدن نقش دارند که مواد معدنی ضروری می باشند این 16 عنصر بر اساس تراکم در بدن به دو دسته تقسیم میشوند
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 9
دانلود مقاله کمبود مس

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

کمبود مس :

عناصـر معــدنی

عناصر معدنی 5-2 درصد وزن بدن جانوران را تشکیل می دهند که 75 درصد از این میزان در استخوانها متمرکز میباشد. اکثر عناصر معدنی طبیعت در بدن یافت شده اند و وجود آنها در غذا ضروری می باشد. تعداد 16 عنصر از مواد معدنی در متابولسیم بدن نقش دارند که مواد معدنی ضروری می باشند. این 16 عنصر بر اساس تراکم در بدن به دو دسته تقسیم میشوند:

1ـ ماکرومینرال Macromineral

2ـ میکرومینرال Micromineral

دسته ماکرومینرالها نسبت به میکرومینرالها در بدن تراکم بیشتری دارند و بایستی مقدارشان در غذای دام بیشتر باشد. مقدار این مواد معدنی را به درصد بیان می کنیم مانند: سدیم، کلر، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منیزیم و گوگرد.

دسته میکرومینرالها یا عناصر کم مقدار: چون مقدارشان کم است بر اساس درصد بیان نمیشوند. از P.P.M یا mg/kg استفاده میشود از این گروه میتوان ید، آهن، مس، سلنیوم، مولیبدن، فلوئور، کبالت، منگنز و روی را نام برد.

نقـش یا وظائـف عنـاصر معــدنی:

1ـ بعضی از این عناصر در ساختمان اسکلت و دندانها بکار رفته و باعث استحکام این بافتها می شوند مانند کلسیم و فسفر.

2ـ بعضی در ساختمان مواد آلی بکار می روند مانند فسفولیپیدها و اسیدهای نوکلئیک که فسفر دارند و هموگلوبین که دارای آهن است و اسید آمینه هایی مانند سیستئین و میتیونین که حاوی گوگرد می باشند.

3ـ بعضی از عناصر معدنی بصورت کوآنزیم عمل می کنند، یعنی باعث فعال شدن آنزیمهائی میشوند. مثل منیزیم، منگنز و روی.

4ـ بعضی بصورت محلول در خون و سایر مایعات بدن وجود دارند که هر کدام یک نقش فیزیولوژیکی مهمی را بعهده دارند. مانند سدیم و پتاسیم که در تنظیم فشار اسمزی و تحریک پذیری سلولهای ماهیچه ای و عصبی دخالت دارند.

شـرایط کلـی ایجـاد کمبـود عنـاصر معــدنی:

1ـ کمبود در غذا:

جیره متعادل باید مخلوطی از چند غذا باشد اما به لحاظ اینکه دامدار صرفه اقتصادی را در نظر می گیرد و عموماً از غذاهای اطرافش جهت دامهایش استفاده میکند. عموماً کمبود مواد معدنی را بدنبال دارند. مثلاً عناصر لگومینه مواد معدنی بیشتری دارند که اگر کم مصرف شوند نهایتاً کمبود داریم.


دانلود مقاله کشتارگاه

از یک دام کشتاری –پوست –رودهآلایش خوراکخونضایعات غیر قابل مصرف –چربی خوراکی و بسیاری از مواد شیمیایی استحصال می گردد، صنایع جنبی و تولیدات حاصل از آن در کشتارگاهها علاوه بر ارزش اقتصادی آن از نظر بهداشتی اهمیت فراوان دارد
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 14 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 12
دانلود مقاله کشتارگاه

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

مقدمه

در حال حاضر در بیشتر کشتارگاههای صنعتی بخشی از منابع سود آوری این تاسیسات قسمت صنایع جنبی کشتارگاه و استفاده از مواد حاصل از کشتار دام می باشد. از نظر اقتصادی بر این عقیده هستند که سودی که از این بخش حاصل می گردد به مراتب بیشتر از بخش کشتار دام و تولید گوشت می باشد. که می تواند در بالانس هزینه ها وسود سالانه نقش موثر داشته باشد زیرا در بسیاری از موارد هزینه های کشتار دام و آماده سازی گوشت به مراتب بیشتر از هزینه دریافت شده به ازای واحد آن می باشد.

از یک دام کشتاری –پوست –روده-آلایش خوراک-خون-ضایعات غیر قابل مصرف –چربی خوراکی و بسیاری از مواد شیمیایی استحصال می گردد، صنایع جنبی و تولیدات حاصل از آن در کشتارگاهها علاوه بر ارزش اقتصادی آن از نظر بهداشتی اهمیت فراوان دارد زیرا:

1-مواد حاصله در همان مجتمع قرار گرفته و مصرف می شود و در اثر انتقال خطرات بهداشتی برای محیط زیست و اشاعه امراض دامی وبیماری مشترک را ندارد.

2-از نظر اقتصادی نیاز به هزینه های اضافی جهت جمع آوری و انتقال و یا افزایش آنها ندارند.

3-اشتغال سازنده و مفیدی را ایجاد می نماید.

بنابراین آنچه به طور خلاصه می توان بیان کرد این است که صنایع جنبی کشتارگاهها سبب می شود تا دام به عنوان مواد اولیه وارد و متعاقب عملیات و مراحل تولید فرآورده هایی از مجتمع های کشتارگاهی خارج کرد . این فرآورده ها شامل:

1-گوشت و انواع مختلف آن

2-روده شرت شده و آماده مصرف جهت پوشش سوسیس و کالباس و تولید نخ قابل جذب

3-پوست به صورت سالامبور و یا کراست و در برخی از مجتمع ها بصورت چرم.

4-روغن غیر خوراکی و صنعتی

5-روغن خوراکی

6-بعضی از مواد اولیه جهت ساخت دارو مثل غده لوزالمعده-صفرا –خون(تولید انسولین)

7-آلایش خوراک دام مثل جگر-قلوه-زبان و مغز

8-جمع آوری شاخ جهت مصارف صنعتی-داروئی و بخصوص لایه خارجی شاخ گاو میش

9-پودر گوشت-استخوان وخون

10-پلاسما برای صنایع دارو سازی همچنین تولید نوعی چسب


کربنات کلسیم جهت مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان

کربنات کلسیم به فرمول شیمیائی CaCo3 در طبیعت بصورت کانی آراگونپت ، پوسته صدف هاو کالسیت ، کالک ، سنگ آهک ، سنگ مرمر و تراور تن و غیره وجود دارد امروزه از کربنات کلسیم بصورت بصورت پودر یا دانه گونه 1 بعنوان یکی از منابع اصلی تأمین کلسیم در جیره غذائی دام و طیور آبزیان استفاده می شود
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 155 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
کربنات کلسیم جهت مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب

مقدمه

هدف

دامنه کاربرد

ویژگیها

بسته بندی و نشانه گذاری

نمونه برداری

روش های آزمون

شرایط نگهداری و انبار کربنات کلسیم

استاندارد ویژگی های کربنات کلسیم جهت مصرف در تغذیه دام ، طیور و آبزیان بوسیله کمیسیون فنی مربوطه تهیه و تدوین شده و در دویست و سی و سومین کمیته ملی استاندارد کشاورزی و غذایی مورخ 1377/7/28مورد تائید قرار گرفته ، اینک باستناد بند 1ماده 3قانون اصلاحی قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371بعنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم ، استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدیدنظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد.

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود.

در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.

کربنات کلسیم جهت مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان

- مقدمه

کربنات کلسیم به فرمول شیمیائی CaCo3 در طبیعت بصورت کانی آراگونپت ، پوسته صدف هاو کالسیت ، کالک ، سنگ آهک ، سنگ مرمر و تراور تن و غیره وجود دارد. امروزه از کربنات کلسیم بصورت بصورت پودر یا دانه گونه 1 بعنوان یکی از منابع اصلی تأمین کلسیم در جیره غذائی دام و طیور آبزیان استفاده می شود.


دانلود مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در ژنتیک و اصلاح دام

بیوتکنولوژی یا فنآوری زیستی، که به صورت توانائی بکارگیری فرآیندهای زیستی در بعد صنعتی تعریف میشود در دو دههِ گذشته، کاربردهای گستردهای در عرصه های کشاورزی وبهداشت، محیط زیست و غیره یافته است بیوتکنولوژی در مفهوم عام و نزد اکثریت مردم معنای درآمد بی دردسر را تداعی نموده است و در دههِ اخیر این کلمه را غالبا به مفهوم همه چیز برای همهِ مردم کار می بر
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
دانلود مقاله کاربردهای بیوتکنولوژی در ژنتیک و اصلاح دام

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

کاربردهای بیوتکنولوژی در ژنتیک و اصلاح دام

بیوتکنولوژی یا فنآوری زیستی، که به صورت توانائی بکارگیری فرآیندهای زیستی در بعد صنعتی تعریف میشود در دو دههِ گذشته، کاربردهای گستردهای در عرصه های کشاورزی وبهداشت، محیط زیست و غیره یافته است.
بیوتکنولوژی در مفهوم عام و نزد اکثریت مردم معنای درآمد بی دردسر را تداعی نموده است و در دههِ اخیر این کلمه را غالبا به مفهوم همه چیز برای همهِ مردم کار می برند.
تاریخچه بیوتکنولوژی نشان می هد که سابقه استفاده از آن به 8 هزار سال قبل می رسد. درزمان سومریان و رومیها از میکروارگانیزمها استفاده میکردند. حتی در جنگ جهانی نیز آلمانها که ازواردات گلیسرول برای تهیه مادهِ منفجره ناامید شده بودند از راه تولید میکروبی از مخمر به گلیسرول رسیدند‌‌ از دهه1980، بیوتکنولوژی زمینهِ جدیدی را برای رشد پیدا نمود که‌این تغییر مرهون پیشرفتی است که حاصل فن‌آوری برش و اتصال مولکولDNA به صورت دلخواه میباشد. اکنون این تفکر که بیوتکنولوژی با تکیه بر دستاوردهای مهندسی ژنتیک قادر است منافع عظیمی را نصیب بشریت نمایند، به شدت تقویت یافته است.
مهندسی ژنتیک در واقع انقلاب عظیمی را در علوم زیستی به وجود آورده‌و با سابقهِ کوتاه قریب بیست سال، سرشار از نتایج مثبت است. تحلیلگران آگاه قرن آینده را قرن امپراطوری مهندسی ژنتیک، کامپیوتر و لیزر نامیده‌اند. امروزه در اثر مطالعات عمیق و بررسیهای ژرف مرزهای ژنتیک مولکولی و یافته های‌ مربوطه شناخت ژنها به گونه‌ای دور از تصور گسترش یافته و حجم اط‌اعات حاصله و رشد روزافزون آن قابل مقایسه با هیچ دورانی نمی باشد. نمودار زیر به بعضی ازتوانمندیهای بیوتکنولوژی در علوم مختلف اشاره می کند:

تلقیح مصنوعی
‌‌‌‌اکنون تلقیح مصنوعی به یک فن‌آوری کاربردی با قدمت پنجاه ساله مبدل شده است وسطح وسیع در جمعیتهای گاوهای شیری برای کاهش هزینه نگهداری گاو نر و همچنین سرعت بخشیدن به پیشرفت ژنتیکی انجام می گیرد. تلقیح مصنوعی برنامه های تست نتاج را در مقیاس گسترده امکانپذیر می کند برای استفاده از این تکنیک روشهای دیگری برای انجماد اسپرم با نیتروژن مایع و رقیق کردن اسپرم ابداع گردیده است. در بعضی از کشورها همانند دانمارک و هلند استفاده عملی از تلقیح مصنوعی در صددرصد گاوداریها انجام می گیرد.



دانلود مقاله کاربرد در مقایسه دو مدل تأثیرات مطالعه منابع کلسیم گوسفند

کلسیم و فسفر اغلب مهمترین مواد معدنی در تغذیه نشخوار کننده ، بخاطر حضور گسترده شان در بدن حیوان ، عمدتاً در استخوان به صورت نمک هیدروکسیا پاتیت بنابراین ، حیوانات در حال رشد باید مقادیر کافی این مواد معدنی کافی استخوان ، ذخیره کند
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 23
دانلود مقاله کاربرد در مقایسه دو مدل تأثیرات مطالعه منابع کلسیم گوسفند

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

کاربرد در مقایسۀ دو مدل تأثیرات مطالعۀ منابع کلسیم گوسفند

* چکیده

- هدف اصلی این تحقیق ارزیابی و مقایسۀ دو مدل قسمت بندی با مطالعۀ تأثیرات مختلف منابع کلسیم برمتابولیسم a )و p گوسفند بود . گوسفند نوع نر برزیلی (20) از رژیم غذایی مبنای مکمل شده با منابع مختلف (a تغذیه کرد که به صورت زیر است . آهک (l) ، یونجه ، خشک آلفالفا (AH) ، مواد غذایی پوست مرکبّات (osm) و گوشت مرکبّات (TP) . پس از 21 روز هر گوسفند ، به هر گوسفند دوز تک از طریق رگ گردن MBq 4/7 رادیوکلسیم (ca 45) وMBq 4/7 رادیوفسفر (p 32( دارند . متابولیسم (a و p با مقایسۀ مدل های VD و FL ارزیابی شدند . مدل بازبینی شدۀ مطالعۀ سینتیک های فسفر و کلسیم در گوسفند در حال رشد مورد بررسی قرار گرفت . با مقایسۀ جریانات بین دل و دوده و پلاسما ، پلاسما و استخوان و پلاسما و بافت این امر صورت گرفت . هیچ اختلافی در میزان جذب Ca و p بریا روش های درمانی مشاهده نشد . جریانات Ca بافت و استخوان به پلاسما و برعکس در میان روش های درمانی یکسان بودند اگرچه نگهداری استخوان خالص و بافت خالص برای درمان های l و osm بیشتر ، و برای AH و CTP کمتر و همچنین منفی به شمار آمدند (P(0+05) نتایج Ca استخوان خالص بین مدل VD و FL ثابت بودند اگرچه نگهداری Ca بافت خالص به طور ناچیزی برای VD بیشتر بود . حضور پکتین در CTP و اگزالات در AH می توانند بر تعادل کلسیم در این روش های درمانی تأثیر بگذارند . جذب کل کلسیم برای ما با هر دو مدل بیشتر بوده شکل شیمیایی ca در منابع مختلف بر متابولیسم آن تأثیر گذاشت امّا هیچ تأثیری بر متابولیسم p نداشت . هر دو مدل جذب p بیشتر از جذب p در استخوان داشتند و این امر نشان داد که گوسفند p را متابولیسم می کند . این امر حاکی از آن است که اختلال در هضم متابولیسم p استخوان را تحریک می کند تا p را برای موارد نیاز متابولیکی به کاربرد . هم مدل VD و FL الگوی یکسانی برای جریانات P ، و برای حفظ P بافت و استخوان خالص داشتند . هر دو مدل را می توان برای ارزیابی Ca وp و همچنین منابع غیر ارگانیگ ca استفاده کرد .


کاربرد اصول یادگیری تجربی در آموزش پرورش کرم ابریشم به زبان روستایی

کاربرد اصول یادگیری تجربی در آموزش پرورش کرم ابریشم به زبان روستایی نوغانداری به منظور تولید پیله مادر ، یکی از قدیمی ترین صنایع جهان یعنی صنعت نساجی است که طی آن برگ درخت توت به نخ ابریشم تبدیل شده و ارزش افزوده سرشاری پدید می آید ابریشم رشته ای است نازک ، بلند، سبک ، نرم ، جاذب الرطوبه ، رنگ پذیر ، مقاوم در برابر نوسات حرارت ، نا رسانا و درخ
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 13
کاربرد اصول یادگیری تجربی در آموزش پرورش کرم ابریشم به زبان روستایی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

چکیده :

نوغانداری به منظور تولید پیله مادر ، یکی از قدیمی ترین صنایع جهان یعنی صنعت نساجی است که طی آن برگ درخت توت به نخ ابریشم تبدیل شده و ارزش افزوده سرشاری پدید می آید . ابریشم رشته ای است نازک ، بلند، سبک ، نرم ، جاذب الرطوبه ، رنگ پذیر ، مقاوم در برابر نوسات حرارت ، نا رسانا و درخشنده که این خصوصیات باعث استفاده گسترده آن در تولید البسه ، نارسانا ها ، صنایع لاستیک و وسایل پزشکی و ....گشته است .

با توجه به مشکلات موجود بین عرضه و تقاضای ابریشم در جهان اجرای این طرح به عنوان یک فعالیت تولیدی ، ضمن اینکه گامی به سوی خود اتکایی کشور در محصولات کشاورزی به شمار می رود و دارای توجیه مناسب اقتصادی است می تواند تامین کننده نیاز منابع تبدیلی و بازار مصرف بوده ، و بستر ساز اشتغال به کار نیروهای متخصص ( خصوصا در علوم کشاورزی و دامپروری ) و فاقد تخصص گردد .

ضمن اینکه بانوان کار آفرین نیز می توانند با پیاده سازی این طرح ، گامی در جهت توسعه میهن بردارند .

این پروژه به مدت 7 روز و با حضور 20 نفر از زنان روستایی شهرستان راز و جرگلان توسط کارشناس زنان روستایی اجرا گردید . بر اساس نیاز سنجی شهرستان از زنان روستایی عنوان پروژه مشخص و اعتبار آن از طرف سازمان تامین و تخصیص داده شد . و با توجه به اعلام نیاز بهره برداران این پروژه برای گروه هدف زنان روستایی برگزار گردید و چند روز اول بر اساس عناوین و سر فصل های آموزشی مباحث به صورت گسترده ای ارائه گردید و از بخش فیلم و عکس و نشریات آموزشی نیز استفاده شد . . در روز آخر بازدید از کارگاه نوغانداری شهرستان تربت حیدریه انجام شد . و بعد از آن با احداث کارگاهی که گردانندگان آن افراد حاضر در کلاس بودند آموزش به اتمام رسید و با مشاهده نتیجه کار اثر مثبت کار و یادگیری موثر مشخص گردید و افراداعتماد به نفس بیشتری پیدا کردند .


قرقاول مشخصات بیولوژیکی، اهمیت و دانلود مقاله سودمندیها نکات مدیریتی در پرورش و کنترل بیماری متداول

سودمندیها نکات مدیریتی در پرورش و کنترل بیماری متداول پرورش قرقاول در سالهای اخیر در بسیاری از کشورهای جهان به خاطر استفاده از گوشت، رهاسازی در شکارگاهها و بهره برداری به صورت شکار به یک شاخه مهم از پرورش پرندگان تبدیل شده است با آن که پرورش این پرنده در عمل به دلیل ریزه کاریهایش مشکلاتی را در بردارد اما در مقیاس کوچکتر با توجه به قابلیت استفاده
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 17 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
قرقاول مشخصات بیولوژیکی، اهمیت و دانلود مقاله سودمندیها نکات مدیریتی در پرورش و کنترل بیماری متداول

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

قرقاول : مشخصات بیولوژیکی، اهمیت و سودمندیها نکات مدیریتی در پرورش و کنترل بیماری متداول

معرفی:
جدول شماره یک بعضی از مشخصات بیولوژیکی مشترک گونه قرقاولهای دنیا را به طور خلاصه نشان می دهد.
ردیف

نام علمی

Phasianus-Clochicus

1

وزن نر(اونس)

46-41

2

وزن ماده(اونس)

34-31

3

طول(سانتیمتر)

36-30

4

سرعت پرواز(مایل در ساعت)

48-38

5

محل پراکنش

علفزارها و بوته زارها

6

نحوه جفتگیری

پلی گامی(یک نر با چند ماده)

7

فصل لانه سازی

پیک لانه سازی اردیبهشت تا خرداد
دامنه تخمگذاری فروردین تا مرداد

8

تعداد تخم درهر بار(عدد)

11

9

مشخصات تخم

قهوه ای زیتونی

10

طول جوجه کشی(روز)

23

11

میزان زنده مانی(سالانه)

70%

12

مرگ ومیر(سالانه)

3-2 %

توضیحات مترجم: یک اونس معادل35/28 گرم

تاریخچه قرقاول در ایران:
پرورش قرقاول در سالهای اخیر در بسیاری از کشورهای جهان به خاطر استفاده از گوشت، رهاسازی در شکارگاهها و بهره برداری به صورت شکار به یک شاخه مهم از پرورش پرندگان تبدیل شده است. با آن که پرورش این پرنده در عمل به دلیل ریزه کاریهایش مشکلاتی را در بردارد اما در مقیاس کوچکتر با توجه به قابلیت استفاده از محیط زیست و نادر بودن نوع وحشی آن، یکی از سودآورترین پرندگان نسبت به دیگرا پرندگان همطراز از خود است.
قرقا ول از جمله پرندگان بومی و نادر در ایران است که در مراتع و بوته زارها زندگی می کند . این پرنده در زبان محلی تورنگ یا تیرنگ نامیده می شود.قرقاول یکی از زیباترین پرندگان ایران است و به نوعی جز مجموعه تنوع زیستی ایران محسوب می شود که با تغذیه از دانه های گیاهی و حشرات می تواند در حفظ محصولات کشاورزی مفید باشد.


فک خزری تنها پستاندار دریای خزر

فک خزری تنها پستاندار دریای خزر فک خزری تنها پستاندار دریای خزر محسوب می‌شود که به دلیل صید بی‌رویه و بهم خوردن شرایط زیستی و کاهش شدید جمعیت نیازمند حمایت بین‌المللی است دراوایل قرن گذشته، وجود بیش ازیک میلیون فک در دریای خزر گزارش شده که سالیانه ‪ ۱۶۰هزار قلاده ازاین فک‌ها توسط روس‌ها شکارمی‌شد،درحالی که هم‌اکنون براساس آمارهای موجود جمعیت ا
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 85 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 20
فک خزری تنها پستاندار دریای خزر

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فک خزری تنها پستاندار دریای خزر محسوب می‌شود که به دلیل صید بی‌رویه و بهم خوردن شرایط زیستی و کاهش شدید

جمعیت نیازمند حمایت بین‌المللی است. دراوایل قرن گذشته، وجود بیش ازیک میلیون فک در دریای خزر گزارش شده که سالیانه ‪ ۱۶۰هزار قلاده ازاین فک‌ها توسط روس‌ها شکارمی‌شد،درحالی که هم‌اکنون براساس آمارهای موجود جمعیت این جانور به حدود یکصد هزار قلاده رسیده است. دانشمندان می‌گویند، این جانور به یک خیک پر از روغن ماهی منجمد بیشتر شباهت دارد تا به یک حیوان. فک‌ها ارزش تجاری دارند وگوشت وپوست آنها ازارزش صنعتی وتجاری برخوردار است و دراتحادجماهیرشوروی سابق عموما فکهای بالغ را برای استفاده ازپوست، گوشت و روغن آنها شکار می‌کردند. بعدها به سبب برداشت بی‌رویه از جنس بالغ این جانور و به‌هم خوردن ساختار جمعیتی این گونه، توجه روس‌ها به شکار کوتوله‌های دو هفته‌ای برای دوخت پالتوهای زنانه معطوف شد. دکتر "هرمز اسدی" محقق و مسوول طرح پژوهشی و آموزشی حفاظت از فک خزر، فعالیت‌های بیش ازاندازه صید وصیادی چه نوع قانونی و غیرقانونی و استفاده از سموم خانواده ددت را از مهمترین عوامل کاهش جمعیت این جانور دریای خزر برشمرد.


فرآیند های فیزیولوژی تولید مثل در دام ها

فرآیند های فیزیولوژی تولید مثل در دام ها فرایند تولید مثل شامل مجموعه ای از وقایع فیزیولوژیکی می باشد که هر واقعه در زمان مناسب خود اتفاق می افتد دستگاه غدد درون ریز از طریق تولید هورمونها مسئول کنترل زمان بندی این وقایع می باشد فرآیند تولید مثل در دام های مزرعه ای به عنوان یکی از مهمترین بخش های نظام دامداری ودامپروری ازجایگاهی ویژه برخوردار است
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 33 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
فرآیند های فیزیولوژی تولید مثل در دام ها

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فرآیند های فیزیولوژی تولید مثل در دام ها

فرایند تولید مثل شامل مجموعه ای از وقایع فیزیولوژیکی می باشد که هر واقعه در زمان مناسب خود اتفاق می افتد. دستگاه غدد درون ریز از طریق تولید هورمونها مسئول کنترل زمان بندی این وقایع می باشد. فرآیند تولید مثل در دام های مزرعه ای به عنوان یکی از مهمترین بخش های نظام دامداری ودامپروری ازجایگاهی ویژه برخوردار است. علت این اهمیت را می توان در حفظ و نگهداری نسل، آماده نمودن بستری مناسب برای برنامه های اصلاح نژاد، پرواربندی و دوره های منظم شیرواری جستجو نمود. اگر فرآیند فیزیولوژی تولید مثل تحت تاثیر شرایط نامساعد محیطی قرار داشته باشد احتمالا" در ادامه نسل ها مشکلات زیادی بوجود آمده و حیوانات در خطر انقراض قرار می گیرند. فشار های فیزیولوژیکی ناشی از استرس گرمایی، دوره آبستنی (بخصوص در اواخر ) و دوره شیرواری نقش بسزایی در کاهش ظرفیت های تولید مثلی دام های ماده دارند.

مطالعات نشان می دهد که درجه حرارت بالای 27 درجه سانتی گراد بر روی مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و عملکرد تولید مثلی تأ ثیر دارد. لذا تغییرات محیطی نظیر تهویه هوا، خنک کننده های تبخیری و موضعی، ایجاد سایبان، آب خنک و تازه و کاهش فیبر در غذای مصرفی در ساعات گرم روز از عوامل کاهش اثرات زیان آور استرس گرمایی هستند. صفات تولید مثلی در مقایسه با دیگر صفات مانند میزان رشد یا تولید شیر بیشتر تحت تأثیر عوامل محیطی هستند.

سایرعوامل تاثیر گذار بر فرایند فیزیولوژی تولید مثل دام عبارتند از:

تغذیه:

علاوه بر آب و هوا تغذیه نقش بسیار مهم و تاثیر گذاری بر صفات تولید مثلی دارد. اغلب مشکلات بوجود آمده در تولید مثل ناشی از عدم توازن انرژی جیره می باشد. در هنگام توازن منفی انرژی، متابولیسم غده پستانی نسبت به فعالیت تخمدانی از اولویت بر خوردار بوده و در نتیجه تغییر در کارکرد تخمدان در بروز علائم فحلی بسیار موثر خواهد بود. توازن منفی انرژی سبب کاهش وزن دام گردیده و اثر ممانعت کننده بر رشد و تکامل فولیکولی دارد. حتی ممکن است باعث طولانی شدن روزهای باز و تلقیح دوباره گردد لذا تأمین میزان خوراک از نظر انرژی و پروتئین و سایر مواد مغذی، قابل هضم بودن خوراک و همچنین میزان احتمالی مواد زیان آور از عوامل مؤثر تغذیه می باشند که صفات تولید مثلی را تحت تأثیر قرار می دهند.


غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی

غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید تخم مرغ وجود دارد در رویکرد عمومی، تخم مرغ به عنوان یک کنسرو طبیعی و غنی از پروتئین، انواع ویتامین ها و املاح معدنی مطرح می باشد که برای مصرف کنندگان
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 7
غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

غنی سازی تخم مرغ با استفاده از رنگدانه های طبیعی :.

صنعت تولید تخم مرغ همواره به عنوان یک صنعت تولیدی بی نظیر در دنیا مطرح بوده است. در حال حاضر دو رویکرد مختلف عمومی و اختصاصی در ارتباط با صنعت تولید تخم مرغ وجود دارد. در رویکرد عمومی، تخم مرغ به عنوان یک کنسرو طبیعی و غنی از پروتئین، انواع ویتامین ها و املاح معدنی مطرح می باشد که برای مصرف کنندگان همواره قابل دسترس، ارزان قیمت و سهل الوصول بوده است.

در طول 30 سال گذشته مصرف تخم مرغ در جهان با نوسانات مختلفی روبرو بوده است. دلیل کاهش مصرف تخم مرغ در طول این سال ها، به تصور منفی مرتبط با میزان بالای کلسترول تخم مرغ (195 الی 250 میلی گرم به ازاء هر تخم مرغ) و ارتباط این ماده با بروز بیماری های قلبی – عروقی مربوط بوده است. این تبلیغات سوء موجب گردید که که محققین تغذیه مطالعات وسیع و دامنه داری را در این ارتباط آغاز نمایند و میلیون ها دلار را صرف شناخت ارتباط واقعی بین کلسترول تخم مرغ و بروز بیماری های قلبی – عروقی بنمایند.

در این ارتباط می دانیم که مولکول کلسترول بر پایه اندازه ذرات و غاظت ذرات، به دو جزء کلسترول خوب (HDL) و کلسترول بد (LDL) تقسیم می شود. همبستگی مثبت بین کلسترول خوب و کاهش وقوع بیماری های قلبی و عروقی کاملاً به اثبات رسیده است. نقش منفی مولکول های LDL در ارتباط با بروز بیماری های قلبی و عروقی در حضور رادیکال های آزاد بروز می یابد عوامل مختلفی در بدن منجر به تولید رادیکال های آزاد می گردند. واکنش های مربوط به زنجیره انتقال الکترون، آنزیم های اکسیداتیو، آلودگی هوا و تابش اشعه خورشید، از جمله عواملی هستند که باعث تولید رادیکال های آزاد در بدن می شوند. رادیکال های آزاد مولکول هایی با میل ترکیبی بالا هستند. این رادیکال ها اگر مولکول مشابه خود را در بدن پیدا نکنند، با سایر مولکول های موجود در سلول واکنش نشان می دهند. هنگامی که کلسترول بد در بدن تحت تاثیر رادیکال های آزاد قرار می گیرد، اکسید می شود و تولید مولکول های LDL اکسید شده را در بدن می نمایند. LDL اکسید شده موجب آسیب رساندن به عروق خونی می شود که به دنبال آن مونوسیت ها به طرف عروق جراحت یافته مهاجرت می نمایند. این امر منجر به باریک شدن عروق خونی شده و در نتیجه بیماری تصلب شرائین بروز می نماید. به این ترتیب مشخص گردید که کلسترول خام تخم مرغ به تنهایی نمی تواند به عنوان یک عامل منفی در بروز بیماری های قلبی و عروقی موثر باشد. کلسترول یک ترکیب مهم و موثر در بدن همه موجودات زنده است که در مورد انسان، 75% از آن در بدن و به وسیله کبد ساخته می شود. کلسترول نقش حیاتی و ضروری در سوخت و ساز و تعادل بدن بر عهده دارد و به عنوان یک مولکول پایه جهت سنتز انواع هورمون های جنسی و استروئیدی در بدن نقش های عمده ای را ایفا می نماید.


علوفه کلزا در تغدیه دام

علوفه کلزا در تغدیه دام کلزا و خردل قهوه ای یا زرد آسیایی می توانند در برنامه تغذیه دام ها وارد شوند اما در زمینه مصرف آنها باید احتیاط هایی صورت گیرد این گیاهان می توانند غذای خوش طعمی برای دامها مخصوصاً گاوها باشند و بهتر است چند روز به مقدار کم به دام خورانده شود
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 14 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
علوفه کلزا در تغدیه دام

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

علوفه کلزا در تغدیه دام

چکیده

با افزایش روز افزون جمعیت ،توسعه دامداری ها وبهبود وضعیت تغذیه مردم نیاز به منابع جدید غذایی خصوصاً چربی ها و پروتئین های گیاهی بیشتر احساس میشود در همین راستا جهت تغذیه علوفه دام ، تحقیقات گسترده ای در زمینه زراعت کلزا شروع شده ،و کشورهای چین، فرانسه، انگلستان، هندو کانادا پیشگامان کشت و توسعه کلزا می باشند . ارقام اولیه کلزا به علت داشتن "اسید اوراسیک" در روغن و گلوکزینولیتهای سمی در کنجاله کمتر مورد استفاده قرار می گرفت . اما هم اکنون ارقام یک صفردو صفر که در ارقام سه صفر اسید اوراسیک کمتر از دو درصد و گلو کزینولیتهای سمی کنجاله به 18 تا 30 میکرو مول در هر گرم کنجاله رسیده است ، برای تهیه علوفه دام مناسب می باشند . استان گلستان با سطح زیر کشت حدود 35 هزار هکتار ، یکی از قطبهای تولید محصول کلزا در کل دانه های روغنی کشور می باشد و با کاهش سطح زیرکشت پنبه ، امید است با تولید علوفه کلزا به صورت علوفه کنجاله سبز یا سیلویی تا حدودی مشکلات دامداران برطرف شود . علاوه براین در مصرف علوفه کلزا باید احتیاط هایی صورت گیرد که از آن جمله زمان مناسب برداشت علوفه می باشد که باید در اوایل غلاف بندی گیاه قطع و به مصرف دام برسد .زیرا بعد از تشکیل غلاف (محل اصلی سنتز گلو کزینولیتها ) درصد مواد سمی علوفه بالا میرود . همچنین بعد از خشک شدن علوفه ، ودر موقع جمع آوری ساقه های خشک ، باید از خشک بودن علوفه اطمینان حاصل نمود ، زیرا چنانچه علوفه مرطوب برداشت شود ، قارچ ها در علوفه رشد کرده و باعث کپک زدگی می شود . علوفه کلزا در رژیم غذایی دامها منبع پروتئینی خوبی است که دامداران برای جلوگیری از تاثیرات سو ء"گلوکزینولیت ها " مجازند که تنها 50تا 60 در جیره غذایی دامها از آن استفاده کنند . زیرا بیشتر از آن برای دامها مشکلاتی ایجاد مینمایند . به طور کلی باید پذیرفت که تغذیه انحصاری نشخوارکنندگان از علوفه سبز و تازه کلزا به خاطر بالا بودن مقدار پروتئین خام و کم بودن فیبر صحیح نیست .

مقدمه:

بسیاری از گونه های جنس براسیکا و سایر جنسهای خانواده ی کروسیفر دارای ارقام علوفه ای هستند که به صورت علوفه کم و تازه سیلو شده مصرف می گردد . همچنین گاه ارقام اصلاح شده این گونه از جمله کلزا در تعلیف دامها استفاده میشود . از مزایای این ارقام زمان تولید علوفه در تیپ های پاییزه آنهاست که مصادف با کمبود شدید علوفه مخصوصاً در شرایط آب و هوای ایرا ن می باشد . گذشته از ارزش و اهمیت غذایی ، بالا بودن مقدار روغن و پروتئین در دانه کلزا این امکان را فراهم می سازد تا با کشت این گیاه مقدار قابل توجهی روغن و پروتئین های گیاهی از هر هکتار زمین استحصال نمود . برداشت 3 تن دانه از یک هکتار زمین معادل تولید 1200 کیلوگرم روغن نباتی 1650 کیلوگرم کنجاله در هر هکتار می باشد . در حالی که برداشت این مقدار روغن و پروتئین از سایر دانه های روغنی مقدور نخواهد بود .کنجاله کلزا در ارقام جدید از نظر کیفی نزدیک به کنجاله سویا و حدود 40 درصد پروتئین دارد از این رو یکی از منابع بسیار غنی پروتئین گیاهی در تغذیه دام و طیور می باشد .همچنین کنجاله کلزا حاوی 13در صد فیبر می باشد . وجود مقدار نسبتاً زیاد فیبر در کنجاله یک عامل محدودکننده در استفاده از آن به عنوان خوراک دام محسوب میشود چرا که توان تولید انرژی را در جیره غذایی کاهش میدهد . جدود58_50 درصد وزن خشک دانه کلزا را کنجاله تشکیل می دهد . پروتئین موجود در کنجاله حاوی ترکیب مناسب از اسیدهای آمینه است و قابل مقایسه ورقابت با کنجاله سایر دانه های روغنی می باشد . یکی از مشکلات جدید دامداران استان در تامین علوفه ، کاهش سطح زیر کشت پنبه است که باعث کم شدن کنجاله پنبه در استان شده و در نتیجه با ورود تفاله چغندر قند و ملاس در جیره غذایی دامها ی استان در صد چربی شیر کاهش یافته و دامداران منطقه از نظر فروش شیر به کارخانه های شیر پاستوریزه به خاطر افت درصد چربی شیر متضرر می شوند . امید است با تولید کنجاله کلزا ، تا حدودی مشکلات دامداران استان برطرف شود

علوفه کلزا:

کلزا و خردل قهوه ای یا زرد آسیایی می توانند در برنامه تغذیه دام ها وارد شوند اما در زمینه مصرف آنها باید احتیاط هایی صورت گیرد این گیاهان می توانند غذای خوش طعمی برای دامها مخصوصاً گاوها باشند و بهتر است چند روز به مقدار کم به دام خورانده شود تا با طعم و مزه ی آن سازگار شوند . میانگین پروتئین خام بر پایه ماده خشک آن 10 تا 12 درصد است که تا 16 درصد می تواند افزایش یابد . میانگین کل مواد معدنی قابل هضم ، 50 تا 55 درصد یا بالاتر است .جهت تعیین ارزشهای واقعی مواد معدنی در علوفه ،تجزیه علوفه توصیه میشود


دانلود مقاله در مورد عقاب

عقاب ( سلطان پرندگان )، عقاب یکی از بزرگترین ونیرومندترین پرندگان جهان است عقابها منظری مغرور وترسناک وقدرت شکارگری بسیار دارند برخی از عقابها حین پرواز شکار خود را صید می‌کنند عقاب طلائی را گاه سلطان پرندگان گفته‌اند البته عقابها همیشه درنده خو به نظر نمی‌رسند عقابها سخت از خطر، مخصوصاً انسان گریزان هستند وبندرت به آدمی حمله می‌کنند
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 42 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3
دانلود مقاله در مورد عقاب

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

عقاب

عقاب ( سلطان پرندگان )، عقاب یکی از بزرگترین ونیرومندترین پرندگان جهان است. عقابها منظری مغرور وترسناک وقدرت شکارگری بسیار دارند. برخی از عقابها حین پرواز شکار خود را صید می‌کنند. عقاب طلائی را گاه سلطان پرندگان گفته‌اند. البته عقابها همیشه درنده خو به نظر نمی‌رسند. عقابها سخت از خطر، مخصوصاً انسان گریزان هستند وبندرت به آدمی حمله می‌کنند. عقاب توانائی بلند کردن یک آدم کوچک اندام را دارد.


دانلود مقاله طرح گاوداری شیری 50 رأسی

شیر یکی از مواد غذائی با ارزش می باشد که در سلامت جامعه نقش مهمی ایفا می کند امروزه با توجه به بالا رفتن فرهنگ مصرف شیروفرا ورده های آن تولید این ماده غذائی از اهمیت بالائی بر حور دار می باشد در کشور ما ایران امروزه دامداری از لحاظ علمی پیشرفت زیادی داشته و عده زیادی از علاقه مندان به این حرفه روی آورده اند
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 37 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
دانلود مقاله طرح گاوداری شیری 50 رأسی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب :

عنوان : صفحه :

مقدمه .............................. 1

شرح هزینه های ثابت ................. 3

هزینه های جاری طرح ................. 5

جدول انرژی ......................... 7

جدول استهلاک ........................ 8

جدول درآمد.......................... 9

منابع تآمین مالی ................... 9

جدول بازپداخت تسهیلات ثابت .......... 11

جدول محاسبه تحلیلی سود و هزینه طرح ... 12

گردش وجوه نقدی برای پنج سال ........ 13

نتیجه .............................. 14

تغذیه گاو های شیری ................. 15

بیمایهای گاو شیری .................. 27

منابع .............................. 31

مقدمه :

شیر یکی از مواد غذائی با ارزش می باشد که در سلامت جامعه نقش مهمی ایفا می کند امروزه با توجه به بالا رفتن فرهنگ مصرف شیروفرا ورده های آن تولید این ماده غذائی از اهمیت بالائی بر حور دار می باشد در کشور ما ایران امروزه دامداری از لحاظ علمی پیشرفت زیادی داشته و عده زیادی از علاقه مندان به این حرفه روی آورده اند


دانلود مقاله طرح گاو هلشتاین 100 رأسی

شرکت سه گل مشهد در نظر دارد برای ایجاد طرحی که عبارت است از یک واحد دامداری 100 راس شیری از نژاد هلشتاین برای ایجاد طرح احتیاج به ساختمان و تاسیسات نگهداری و پرورش گاوهای شیری و مذکور و نتایج حاصله با مشخصاتی که ذکر خواهد شد
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 19 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
دانلود مقاله طرح گاو هلشتاین 100 رأسی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

شرکت سه گل مشهد در نظر دارد برای ایجاد طرحی که عبارت است از یک واحد دامداری 100 راس شیری از نژاد هلشتاین برای ایجاد طرح احتیاج به ساختمان و تاسیسات نگهداری و پرورش گاوهای شیری و مذکور و نتایج حاصله با مشخصاتی که ذکر خواهد شد.

طرح: طرح پیشنهادی بوسیله یکی از دانشجویان رشته تکنولوژی پرورش دام مورد اجرا گذاشته می شود. وی با استفاده از اطلاعات و کمک تجارب بزرگان در زمینه طرح قادر خواهد بود مدیریت را اعمال نماید.

محل و موقعیت طرح

محل اجرای طرح جاده سنتو مشهد، چناران، بوده بر امکانات این منطقه از جهت تامین آب و غیره مناسب و علاوه بر این نیروی انسانی لازم در دسترس و همچنین نزدیک به محل جمع آوری شیر می باشد.

بازار فروش

به علت اینکه هم در مشهد و هم در چناران کارخانه شیر وجود دارد مصرف مواد لبنی در آن بالا می باشد لذا فروش محصول بدست آمده همیشه در کارخانه شیر مورد مصرف و به بازار عرضه می شود.

شرح جزئیات

1-اصطبل مستقف: هزینه ای برای قسمت مستقف اصطبل به متراژ 720 متر از قرار هر متری 500 هزار ریال هزینه معادل 3600000 ریال در بر خواهد داشت.

2-بهاربند هزینه ی قسمت بهاربند که تقریباً دو نیم برابر قسمت مستقف است برابر 1900 متر از هر قرار متری 60000 ریال هزینه ای برابر 228000000 ریال را شامل می شود.

3-آخورها و نرده کشی: مجموع آخورها در کلیه اصطبلها معادل 130 متر بوده طول آخور برابر 35000 هزار ریال هزینه احداث دارد و مجموعه نرده کشی اعم از روی آخورها ومحلهای جداسازی برابر 480 برآورد می شود که هزینه هر متر آن معادل 30000 ریال می باشد.

4-ساختمان دفتر و خانه کارگری: مساحت خانه کارگری 159 متر مربع و دفتر 10 متر مربع بوده که با تیر آهن و سقف ضربه آجر می شود و هزینه احداث هر متر مربع آنها 600000 ریال برآورد می گردد.

5-ساختمان شیر دوشی: این واحد شامل 425 متر مربع سقف و 5/37 متر مربع بدون سقف و با توجه به رعایت اصول بهداشتی هزینه احداث بخش مسقف آن هر متر مربع 550000 ریال و غیر مسقف 7000 ریال برآورد می گردد.

6-اجرای طرح سپیتانک: برای جمع آوری فضولات و فاضلاب اصطبلها بر اساس نقشه ترسیمی هزینه ای معادل 2625000 ریال را شامل خواهد شد.


دانلود طرح توجیهی گاو داری شیری 400 راسی

عملیات اجرای طرحشامل تسطیح و آماده سازی زمین ؛ ساخت فضای مسقف مورد نیاز؛نصب تاسیسات مورد نیاز ؛خرید ماشین الات مورد نیاز ؛خرید دام وعلوفه
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 29 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
دانلود طرح توجیهی گاو داری شیری 400 راسی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

موضوع طرح :

احداث ساختمان و تجهیز تاسیسات وخرید ماشین آلات مورد نیاز یک واحد گاوداری به ظرفیت چهار صد راس گاو مولد ؛ خرید تلیسه آبستن سنگین علوفه مورد نیاز حداقل سه ماه

موقعیت جغرافیائی طرح:حدود ده کیلو متری جنوب غربی نیشابور واقع در حدود پانصد متری غرب جاده نیشابور –سبزوار اراضی روستای فتح آباد

عملیات اجرای طرح:شامل تسطیح و آماده سازی زمین ؛ ساخت فضای مسقف مورد نیاز؛نصب تاسیسات مورد نیاز ؛خرید ماشین الات مورد نیاز ؛خرید دام وعلوفه

اهداف طرح :هدف از اجرای این طرح تامین بخشی از نیاز جامعه به فراورده های دامی مخصوصا شیر ؛اشتغال زائی نهایتا سود آوری در حد معقول

پ

ردیف

شرح

مساحت(متر مربع)

ارزش واحد

ارزش کل

1

اصطبل گاو شیری

2400

800

1920000

2

اصطبل تلیسه ها

1200

800

960000

3

اصطبل گوساله های نر

200

450

90000

4

بهاربند گوساله های نر

400

120

24000

5

اصطبل گوساله های ماده

200

450

90000

6

بهاربند گوساله های نر

400

120

24000

7

اصطبل گوساله های زیر شش ماه

200

450

90000

8

...

...

...

...

...


طبقه بندی کردن تیپ در گاو های شیری هلشتاین

برای تعیین امتیاز نهایی قسمتهای مختلف بدن گاو امتیاز بندی شده و سپس نمره هر قسمت از بدن دام جداگانه محاسبه و در تعیین نمره نهایی مورد استفاده قرار می گیردبرای این کار بدن یک گاو شیری به 5 قسمت اصلی زیر تقسیم بندی می گردد
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 10 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8
طبقه بندی کردن تیپ در گاو های شیری هلشتاین

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

طبقه بندی کردن تیپ در گاوهای شیری هلشتاین

پس از اینکه ارزیاب تیپ گاوهای شیری را ارزیابی کرد و صفات مختلف بدنی را مورد اندازه گیری یا قضاوت چشمی قرارداد بایستی بر اساس امتیازات حاصله ؛ گاوهای شیری را کلاسه بندی یا طبقه بندی کرد. در روش طبقه بندی معمولا نمره مربوط به هر قسمت از بدن دام جداگانه محاسبه گشته و پس از آن نمره تیپ نهایی یا فاینال اسکور و سپس امتیاز کل تیپ دام مشخص می گردد. امتیاز کل یا فاینال کلاس برای گاوهای شیری هلشتاین در طبقات مختلف زیر قرار می گیرد:

طبقه

امتیازکل

Excellent

90-100

Very Good

85-89

Good plus

80-84

Good

75-79

Fair

65-74

Poor

50-64

تعیین امتیاز نهایی یا فاینال اسکور:

برای تعیین امتیاز نهایی قسمتهای مختلف بدن گاو امتیاز بندی شده و سپس نمره هر قسمت از بدن دام جداگانه محاسبه و در تعیین نمره نهایی مورد استفاده قرار می گیرد.برای این کار بدن یک گاو شیری به 5 قسمت اصلی زیر تقسیم بندی می گردد:

1- چهار چوب بدنی و ظرفیت پذیری دام که در تقسیم بندی کانادایی نمره 20 و در تقسیم بندی آمریکایی نمره 15 را به خود اختصاص می دهد.


دانلود مقاله صنعتی شدن گاو داری

ا وجود این ، تمایز کامل این دو نظام بهره برداری به دلیل فرایند گذار کاملا میسر نیست این در حالی است که برآوردها نشان می دهد که نظام دامداری سنتی کشور بالغ بر 70 % تولید گوشت قرمز و محصولات دامی کشور را به خود اختصاص داده است ، لذا سهم نظام دامداری صنعتی در این زمینه اندک است بنابر این به نظر می رسد که انجام هر گونه تحول در فعالیت های دامداری کشو
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 13 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 7
دانلود مقاله صنعتی شدن گاو داری

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

گذر از دامداری سنتی به دامداری صنعتی و نقش آموزش و ترویج

مقدمه :

در حال حاضر ، فعالیت های دامداری کشور در قالب دو نوع نظام دامداری صورت می گیرد :

الف) نظام دامداری سنتی و ب ) نظام دامداری صنعتی

با وجود این ، تمایز کامل این دو نظام بهره برداری به دلیل فرایند گذار کاملا میسر نیست . این در حالی است که برآوردها نشان می دهد که نظام دامداری سنتی کشور بالغ بر 70 % تولید گوشت قرمز و محصولات دامی کشور را به خود اختصاص داده است ، لذا سهم نظام دامداری صنعتی در این زمینه اندک است . بنابر این به نظر می رسد که انجام هر گونه تحول در فعالیت های دامداری کشور مستلزم اتخاذ سیاست هایی است که بتواند نظام دامداری سنتی کشور را به نحو مطلوبی تحت تاثیر قرار دهند .با گسترش دانش رسمی و فنون جدید دامداری ، نظام های محلی و دانش و فنون بومی دامداری مورد بی مهری قرارگرفتند ، غافل از آنکه دانش و فنون جدید ، شکلهای تغییر یافته ای از دانش و فنون بومی می باشند .در دهه های گذشته ، بسیاری از صاحبان علوم رسمی دامداری اعتقاد داشته اند که گذار از دامداری سنتی به دامداری نوین ، مستلزم نفی آن نیست ، بلکه به معنای تداوم و حرکت در طول آن است . به عبارت دیگر ، بسیاری از روشها و فنون دامداری نوین ، خلق الساعه نیستند ، بلکه همان روشها و فنون دامداری سنتی هستند که به طور آهسته و پیوسته ، تغییر و تکامل یافته اند .در دهه های گذشته ، بسیاری از کشورهای تحت تاثیر موفقیتها و فن آوریها قرار گرفتند که با شتاب و برداشتی تقلیدی ، تجارب ارزشمند نظام دامداری سنتی را کنار گذاشتند و به شکلهای جدیدی از نظامهای دامداری بویژه نظام دامداری صنعتی گرایش پیدا کردند . با افزایش این گرایش ، رفته رفته نظام دامداری سنتی به فراموشی سپرده شد و تضعیف گردید ولی در عوض ، نظام دامداری صنعتی گسترش یافت . اخیرا مشخص گردیده که برخی از روشها و فنون مورد استفاده در نظام دامداری صنعتی از پا یداری لازم برخوردار نیست . پس نبایستی تجدید و احیای نظام دامداری سنتی را ویران کرد ، بلکه می بایست آن را اصلاح نمود .مقایسه نظام های دامداری سنتی و صنعتی نشان میدهد که هر دو نظام از قابلیت ، توانمندی و محدودیت هایی برخوردارند ، لذا رهیافت بدیل و پایدار در راستای تولید سالم و بیشتر ، طراحی یک نظام دامداری ارگانیک و استفاده از توانمندیها و قابلیتهای هر دو نظام و رفع محدودیتهای آنها می باشد .

مقایسه دو نظام دامداری سنتی و صنعتی :


دانلود مقاله شیر گاو

پروتئین حیوانی نقش اساسی در تغذیه انسان و کمبود آن باعث اختلالات رشد و تولید مثل و عقب افتادگی فکری و غیره می گردد پیشرفت یک مملکت را می توان از روی مصرف پروتئین سرانه حیوانی سنجیده و در واقع یکی از عوامل پیشرفت،تغذیه صحیح با پروتئین حیوانی کافی می باشد حدود 50% پروتئین حیوانی مورد مصرف سرانه در کشور ما از طریق شیر تامین شده که قسمت اعظم شیر تولید
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 32 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39
دانلود مقاله شیر گاو

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

شیر گاو

مقدمه

پروتئین حیوانی نقش اساسی در تغذیه انسان و کمبود آن باعث اختلالات رشد و تولید مثل و عقب افتادگی فکری و غیره می گردد. پیشرفت یک مملکت را می توان از روی مصرف پروتئین سرانه حیوانی سنجیده و در واقع یکی از عوامل پیشرفت،تغذیه صحیح با پروتئین حیوانی کافی می باشد. حدود 50% پروتئین حیوانی مورد مصرف سرانه در کشور ما از طریق شیر تامین شده که قسمت اعظم شیر تولیدی توسط گاوهای شیری تولید میشود لذا با توجه به این امر پرورش و نگهداری گاوهای شیرش از اهمیت ویژه ای برخوردار می گردد.

راههای افزایش تولید شیر استفاده صحیح از اصول علمی دامپروری شامل تغذیه ، مدیریت، بهداشت و اصلاح نژاد می باشد. ناگفته نماند که اصلاح نزاد بدون بهبود وضع تغذیه ،مدیریت و بهداشت نتیجه مطلوب خود را نمی تواند بروز دهد ، بنا بر این افزایش میزان تولید شیر از طریق رکوردگیری و اصلاح نژاد و رساندن تولید به مرز خودکفائی یکی از ضروری ترین مسائل دامی کشور می باشد که مرکز اصلهح نژاد با استفلده از سیستمهای رکورد گیری در جهت رفع نیاز کشور به فرآورده های دامی و با استفاده از دستاوردهای جدید علمی و تکنیکهای پیشرفته و نیز با کمک گرفتن از صاحب نظران مربوطه و همکاری دامداران جهت خود کفائی محصولات دامی حرکت می نماید.

به منظور رسیدن به این امر مهم هر کدام از صفات اقتصادی مورد نظر باید دقیقا رکوردگیری شده در پرونده گاو ثبت گردد. با توجه به آمارو ارقام بدست آمده از رکوردگیری می توان گاو را حذف و یا انتخاب نمود یعنی از روی رکوردگیری انفرادی، گاوهای کم تولید شناسائی می شوند و آنهایی که اقتصادی نیستند حذف می گردند.

با توجه به رکورد حاصله گاوها بر حسب تولید تقسیم بندی شده و جیره هر گروه متناسب با تولید آنها تنظیم می گردد، گله های تحت پوشش هر ماه یکبار بطور مرتب رکوردگیری انفرادی شده و نمونه شیر هر گاو از نظر درصد چربی آزمایش می گرددو همچنین از روی رکورد های بدست آمده میتوان اسپرم یا گاو نر مناسب را انتخاب و به گاو ماده تلقیح نمود.


سیاستمدارترین حیوان

روباه در هر زایمان بین 4تا7 توله بدنیا می آورد که برخی اوقات تعداد آنها به12 توله نیز می رسد یک روز قبل از تولد توله ها ماده روباه تمام پشم های شکم خود را با دندان می کند تا بچه ها بتوانند به آسانی از پستان مادر شیر بخورند نوزادان تا15روز چشمهایشان بسته است پس از چشم باز کردن بچه ها دورهی تعلیماتی آنها در مدرسه مادر آغاز می گردد
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 9 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 3
سیاستمدارترین حیوان

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

سیاستمدارترین حیوان

همه ما در کتابهای دبستانی داستان روباه و کلاغ و حقه بازی و فریبکاری او را خوانده ایم اگر چه این ماجرا جنبه ی داستان دارد ولی در طبیعت نیز در بین تمام حیوانات روباه به تنهایی لقب زیرک ترین و حقه بازترین و سیاستمدارترین حیوانات را به خود اختصاص داده است.در ادامه کمی به زندگی و ترفندهایی که این حیوان زیرک و باهوش در زندگی بکار می برد اشاره می شود:

این قاعده طبیعت است که هر حیوانی مورد حمله شکارچی قرار می گیرد بگریزدو یا اینکه سعی در پنهان کردن خود نماید ولی روباه رویه ی مطمئن تری را در پیش می گیرد؛یعنی اینکه نه تنها فرار نمی کند بلکه در پنهان کردن خود عجله و شتابی بخرج نمیدهد چون سعی می کند بدون اینکه به فکر جان خویش باشد هرچه بیشتر وضع و حال شکارچی را در نظر می گیرد بدن صورت که با گریزهای نابهنگام دشمن ررا بدنبال خویش کشانده و آنقدر این وضع را ادامه می دهد تا عاقبت شکارچی از نفس بیفتد و خسته و درمانده بدنبال کار خویش برود.

روباه در هر زایمان بین 4تا7 توله بدنیا می آورد که برخی اوقات تعداد آنها به12 توله نیز می رسد ..یک روز قبل از تولد توله ها ماده روباه تمام پشم های شکم خود را با دندان می کند تا بچه ها بتوانند به آسانی از پستان مادر شیر بخورند. نوزادان تا15روز چشمهایشان بسته است پس از چشم باز کردن بچه ها دورهی تعلیماتی آنها در مدرسه مادر آغاز می گردد.


سبوس گندم جهت تغذیه دام - طیور و آبزیان (ویژگیهای و روشهای آزمون)

سبوس گندم جهت تغذیه دام طیور و آبزیان (ویژگیهای و روشهای آزمون )
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 127 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
سبوس گندم جهت تغذیه دام - طیور و آبزیان (ویژگیهای و روشهای آزمون)

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب

سبوس گندم جهت تغذیه دام - طیور و آبزیان (ویژگیهای و روشهای آزمون )

مقدمه

هدف و دامنه کاربرد

تعاریف و اصطلاحات

ویژگیها

ناپذیرفتنی ها

نمونه برداری

روشهای آزمون

بسته بندی و نشانه گذاری

پیشگفتار

استاندارد سبوس گندم که نخستین بار در سال 1362تهیه گردید بر اساس پیشنهادهای رسیده و بررسی و تأیید کمیسیون فنی کشاورزی برای دومین بار مورد تجدید نظر قرار گرفت و در دویست و سی و سومین اجلاسیه کمیته ملی استاندارد کشاورزی و غذائی مورخ 77/7/28تصویب شد، اینک به استناد بند 1ماده 3قانون اصلاحی قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مصوب بهمن ماه 1371به عنوان استاندارد رسمی ایران منتشر می گردد.

برای حفظ همگامی و هماهنگی با پیشرفتهای ملی و جهانی در زمینه صنایع و علوم ، استانداردهای ایران در مواقع لزوم مورد تجدید نظر قرار خواهند گرفت و هر گونه پیشنهادی که برای اصلاح یا تکمیل این استانداردها برسد در هنگام تجدیدنظر در کمیسیون فنی مربوط مورد توجه واقع خواهد شد.

بنابراین برای مراجعه به استانداردهای ایران باید همواره از آخرین چاپ و تجدیدنظر آنها استفاده نمود.

در تهیه و تدوین این استاندارد سعی شده است که ضمن توجه به شرایط موجود و نیازهای جامعه حتی المقدور بین این استاندارد و استاندارد کشورهای صنعتی و پیشرفته هماهنگی ایجاد شود.

لذا با بررسی امکانات و مهارتهای موجود و اجرای آزمایشهای لازم این استاندارد با استفاده از منبع زیر تهیه گردیده است :