مرجع کامل طرح های گرافیکی و پروژه های دانشجویی

مقاله های دانشجویی و دانش آموزی ، پاورپوینت و اسلاید ، تحقیق ، فایلهای گرافیکی( هر آنچه درباره پروژه های و تحقیقات خود می خواهید فقط در قسمت جستجو مطلب مورد نظر خود را وارد کنید )

مرجع کامل طرح های گرافیکی و پروژه های دانشجویی

مقاله های دانشجویی و دانش آموزی ، پاورپوینت و اسلاید ، تحقیق ، فایلهای گرافیکی( هر آنچه درباره پروژه های و تحقیقات خود می خواهید فقط در قسمت جستجو مطلب مورد نظر خود را وارد کنید )

دانلود تحقیق آسیب های واحد عضلانی

آسیب های واحد عضلانی ، آسیب ، تار عضلانی ، استرین ، استرین مزمن ، استرین حاد ، تنوسینویست
دسته بندی تربیت بدنی
بازدید ها 13
فرمت فایل doc
حجم فایل 18 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
دانلود تحقیق آسیب های واحد عضلانی

فروشنده فایل

کد کاربری 8067
کاربر

آسیب وارد بر واحد عضلانی-تاندونی

استرین صدمه ای است که به قسمتی از واحد عضلانی-تاندونی (عضله ،تاندون ، محل ارتباط استخوان و تاندون و محل نشست تاندون به عضله ) وارد می شود.

استرین مزمن :استفاده بیش از حد از واحد عضلانی –تاندونی خستگی را به دنبال خواهد داشت و این خستگی سبب التهاب تارهای عضلانی و کم خونی عضلانی می شود.

استرین حاد : معمولا در این آسیب یک ضربه با نیرو شدیدی بر عضله یا تاندون وارد می شود، در چنین مواقعی نیرویی که بر واحد عضلانی- تاندونی وارد می شود بیش از توانایی تحمل واحد عضلانی-تاندونی است وسبب به وجود امدن آسیب می شود.

تنوسینویست(Tenosynovitis)
(التهاب تاندون و غلاف آن)

در اثر استرین مزمن ممکن است تنوسینویست به وجود بیاید.

تنوسینویست بیماری است که سبب التهاب تاندون و غلاف آن می شود.

انواع استرین

استرین درجه 1: مقدار پارگی زیاد نمی باشد و منحصر به چند تار عضلانی می شود . در این استرین کاهش قدرت و محدودیت حرکتی قابل ملاحظه نمی باشد.

استرین درجه2: واحد عضلانی -تاندونی ممکن است به طور قطعی صدمه ببیند و باعث میشود قدرت در واحد عضلانی -تاندونی به مقدار زیادی نزول کند.در این نوع استرین تارهای عضلانی تماما از هم جدا نمی شوند

استرین درجه3: تارهای عضلانی کاملا از هم جدا می شوند.معمولا انقباض شدید عضلانی بر علیه یک نیروی مقاومت زیاد سبب ایجاد استرین درجه سه می شود.

اسپرین(Sprain)
(آسیب های وارد بر رباط)

صدمات وارد بررباط یا لیگامنت را اسپیرین می نامند.هنگامیکه فشار وارد

بر رباط بیش از توانایی تحمل آن باشد تارهای رباط یا محل اتصال ان دچار صدمه خواهد شد.وظیفه رباط جلوگیری از حرکات غیر طبیعی مفصل است و همچنین به مفصل اجازه می دهد که حرکات طبیعی خود را انجام دهد.

علاوه بر حرکات غیر طبیعی ضربه یا نیروی مستقیم نیز ممکن است رباط را دچار صدمه کند.

با توجه به شدت صدمه وآسیب اسپرین به سه درجه تقسیم می شود:

اسپرین درجه1: تعدادکمی از تارهای رباط پاره مشود و مقدار کمی خون مردگی در رباط ایجاد می شود ولی عملکرد و کار رباط دچار اختلال نمی شود.

اسپرین درجه2: مقدار پارگی تارها به میزانی است که سبب از بین رفتن مقداری از کار رباط خواهد شد

اسپرین درجه3: عملکرد رباط به طور کلی از بین می رود.نیروی وارد بر رباط ممکن است آن را در یکی دو قسمت اتصال ویا نواحی دیگر پاره کند و همچنین در این نوع اسپرین خونریزی زیاد وجود خواهد داشت.

تفاوت بین استرین و اسپرین

استرین صدماتی است که بر واحد عضلانی تاندونی وارد می شود ،درصورتیکه اسپرین صدمات وارد بر رباط می باشد.

عضله و تاندون به راحتی قابل تفکیک می باشد،چون واحد عضلانی-تاندون دارای واحد حرکتی می باشد در حالیکه رباط فاقد واحد حرکتی است و به منظور استحکام بخشیدن به مفصل در اطراف آن قرار دارد

استرین صدمه ای است که به غش عضلانی وتری وارد می آید روش درمان استراحت و جلوگیری از حرکت عضو صدمه دیده است.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.