مرجع کامل طرح های گرافیکی و پروژه های دانشجویی

مقاله های دانشجویی و دانش آموزی ، پاورپوینت و اسلاید ، تحقیق ، فایلهای گرافیکی( هر آنچه درباره پروژه های و تحقیقات خود می خواهید فقط در قسمت جستجو مطلب مورد نظر خود را وارد کنید )

مرجع کامل طرح های گرافیکی و پروژه های دانشجویی

مقاله های دانشجویی و دانش آموزی ، پاورپوینت و اسلاید ، تحقیق ، فایلهای گرافیکی( هر آنچه درباره پروژه های و تحقیقات خود می خواهید فقط در قسمت جستجو مطلب مورد نظر خود را وارد کنید )

دانلود فایل پروژه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه

پروژه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه در 16 صفحه ورد قابل ویرایش
دسته بندی صنایع غذایی
بازدید ها 14
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
پروژه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه

فروشنده فایل

کد کاربری 6017
کاربر

پروژه کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه در 16 صفحه ورد قابل ویرایش


مقدمه

همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم.

خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان ، ارزانی قیمت، سالم بودن آن و... دارای مشتری است. جامعه امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع این کالا می باشد.

امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعة ایران عرضه کرده باشیم.


مشخصه های طرح :

عنوان محصولات تولیدی : کیک اسفنجی و کلوچه

ظرفیت تولید : 240 تن در سال تعداد روز کاری : 270 روز

تعداد شیفت 2 نوبت در هر روز و هر شیفت 8 ساعت کاری

تهیه سرمایه شرکت :

با توجه ریز هزینه ها، تجهیزات، ساختمان و زمین و ... که به شرح زیر برآورد گردیده است. سرمایه ای معادل 4.065.500.000 ریال جهت راه اندازی خط تولید لازم می باشد.

لازم به ذکر است با تأیید طرح توجیهی و اقتصادی از طرف وزارت صنایع و معادن می توان از بانک رخواست تأمین اعتبار و استقراض نمود. و الباقی سرمایه را حداقل از طریق 3 شریک که از سهامداران شرکت می باشند تهیه نمود.

زمین 1000 متر 2.000.000.000 ریال

ساخت سالن تولید و ساختمان اداری 1.021.500.000 ریال

خرید ماشین آلات و تجهیزات تولید 1.004.000.000 ریال

خرید کامپیوتر ، میز و سایر اثاثیه 40.000.000 ریال

جمع کل سرمایه مورد نیاز 4.065.500.000ریال

با توجه به قانون، شرکتهای سهامی خاص می بایست در هنگام تشکیل شرکت 35% سرمایه شرکت را سهامداران تعهد و حداقل 20% آنرا نقداً پرداخت کنند. که این مبلغ 284.585.000 ریال می باشد.

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز

دو عدد فر برقی که هر کدام 80.000.000 ریال است.

دو عدد دستگاه کلوچه زن که هر کدام 90.000.000ریال است.

دو عدد ماشین خمیرگیر که هر کدام 22.000.000ریال است.

یک عدد اکسر میسکر و خمیر زن کلوچه و قالب جمعاً به مبلغ 100.000.000ریال است.

یک عدد ترازوی یک تنی دیجیتال که 15.000.000 ریال است.

دو عدد میکسر کیک که هر کدام 40.000.000 ریال است.

یک عدد وانت برای توزیع کالا 50.000.000 ریال .

یک عدد دستگاه دوخت سلفون و بسته بندی 60.000.000ریال است.

سه دستگاه کامپیوتر و سایر اثاثیه اداری 40.000.000ریال .

یک عدد کمپرسور هوا به مبلغ 70.000.000 ریال.

یک عدد دستگاه رطوبت سنج PH به مبلغ 5.000.000 ریال

- بررسی فنی

فرآیند تولید

در شروع پروسس کلیه مواد اولیه پس از توزین (از قبیل ، آرد، شکر ، روغن ، ....) بدون پاتیل دستگاه مخلوط کن و ساخت خمیر ریخته میشوند. پس از آماده شدن، این خمیر بدون محفظه دستگاه قالب زنی هدایت می شود. پس از قالب زدن مرحله پخت فرا میرسد که بصورت پیوسته (توسط نوار نقاله) یا نوبتی صورت میگیرید(لازم به تذکر است که در فرآیند بکار گرفته شده از روش پیوسته استفاده میشود). پس از مرحله پخت، کیک ها توسط دستگاه اتوماتیک بسته بندی شده و متعاقباً با قرار گرفتن در کارتن به محلهای مصرف حمل میشوند.

کنترل کیفیت

در هر فرآیند تولیدی یا خدماتی که بنحوی با مصرف کننده کالا یا خدمات در ارتباط باشد حجم تقاضا برای محصول یا خدمات ارائه شده رابطه مستقیمی با کیفیت آن دارد. در این طرح با توجه به مراحل کاری که باید برای تولید محصول انجام گیرد و با توجه به سطح تکنولوژی صنعتی موجود کشور سعی شده حداقل مراحل کاری که باید برای فرآیند تولید محصول در نظر گرفته شود، با توجه به آنکه بتوان حداکثر کیفیت لازم را کسب نمود ایستگاههائی جهت عملیات بازرسی و کنترل در مراحل مختلف تولید پیش بینی شده است. در تعیین ایستگاههای بازرسی در فرآیند تولید کلیه اصول لازم مد نظر قرار داشته است، از جمله وجود ایستگاههای بازرسی قبل از عملیات پخت و قبل از عملیات بسته بندی .

مسئله کنترل در فرآیند تولید کیک بد و بخش ایستگاههای کنترل میانی و کنترل نهایی تقسیم میشود که در واقع کنترلهای میانی پروسس کار خود تا حد زیادی از بروز اشکال در محصول نهایی میکاهد.

مراحل کنترل میانی در جریان فرآیند در زیر شرح داده شده است:

کنترل 1 : در مرحله ساخت خمیر صورت میگیرد کنترل خمیر بدست آمده از لحاظ یکنواختی، رنگ و سیالیت میباشد که فقط توسط تجربه شخص یا در واقع کنترل کیفیت صورت میگیرد که باید اقلاً روزی یکبار صورت گیرد.

کنترل 2 : پس از قالب زنی کیک بمنظور کنترل کیفیت قالب زنی صورت میگیرد.

کنترل 3: پس از پخت کیک صورت میگیرد و شامل دو قسمت 1) بررسی کلیه خواص ظاهری محصول از لحاظ ابعاد و وزن – یکنواختی پخت، تردی، بو – طعم 2) خصوصیات رطوبت، خاکستر، پر اکسید و چربی که مستلزم انتقال نمونه به آزمایشگاه میباشد. (کلیه دستگاهها از قبیل رطوبت سنج و دیگر وسایل آزمایشگاه در این مرحله استفاده میشوند.)

آخرین مرحله کنترل پس از بسته بندی محصول میباشد که شامل کلیه آزمایشات مرحله دوم بند 3 (البته با نمونه برداری از بسته های جداگانه) صورت میگیرد.

دستگاه PH سنج نیز برای اندازه گیری PH آب مصرفی در تهیه خمیر میباشد چرا که آب مصرفی باید PH بین حدود 8-5 داشته باشد تا در پروسس کار از لحاظ تندی محصول و تغییر بو مسئله ای بروز کند.

خواص ظاهری کیک نظیر وزن توسط ترازوی حساس و ابعاد آن مثل ضخامت و طول و عرض توسط خط کش و کولیس انجام میپذیرد.


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.